BEZOEK ONS OP HET LEUKSTE TECHNIEK-EVENEMENT VAN DE BENELUX

Op zondag 24 maart is Defenture aanwezig bij TechBeach. Wat staat je te wachten? Geen statisch evenement maar een dag vol actie en adrenaline waarbij techniek de hoofdrol speelt. Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring. Zien we je daar?

HEB JIJ HEM AL GESPOT?

Heb jij het mega billboard van Defenture naast de A15 al gespot? Gaaf hé. En wat nog leuker is: we zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Check de vacaturepagina en wie weet vind jij jouw nieuwe droomjob bij ons.

WIJZIGING ORGANISATIESTRUCTUUR

De producten van Defenture genereren een hoge wereldwijde vraag en stimuleren de groei van ons geweldige bedrijf. Deze groei vraagt ​​om een ​​bredere aansturing.

PODCAST - WERKENBIJ.FM

"Een groeiende groep van specialisten werkt hard aan betrouwbare voertuigen, om juist in deze tijd het verschil te kunnen maken." Leer Defenture en onze enthousiaste collega’s beter kennen in de WerkenBij podcast. Luistertijd 25 min.

HIGHLIGHTS 2022

2022 was een jaar waarin Defenture niet stil heeft gezeten, integendeel! Van nieuwe samenwerkingen en investeringen tot de levering van raspaarden… Je leest het hier!

DEFENTURE IN HET NIEUWS

Werf& in ‘Campagne van de week’: Hoe Defenture in zijn campagne het avontuur opzoekt. "Hebben we in Nederland ook nog een beetje Defensie-industrie? Nou en of. Een van die bekende onbekende bedrijven in de branche, Defenture, is het afgelopen 1,5 jaar zelfs verdriedubbeld."

SPOILER ALERT

Something GREAT is coming our way ... en daar hebben wij jou hard bij nodig! Bekijk nu onze nieuwste vacatures en start jouw nieuwe jaar in ons team met de leukste, gepassioneerde en gedreven collega's. Wij weten nu al dat 2023 een jaar wordt om nooit meer te vergeten!

DEFENTURE PERSONEELSDAG

In de zomer van 2022 hebben alle collega's een bezoek gebracht aan 'Experience Island'. Benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk de video.

DEFENTURE AANWEZIG OP EUROSATORY 2022

Defenture is van maandag 13 t/m vrijdag 17 juni aanwezig op de Eurosatory 2022 in Parijs.

DEFENTURE OP TV

Afgelopen voorjaar was Defenture te zien in een aflevering van Werner's garage. De uitzending geeft een leuke blik achter de schermen.